Всички само обещаваха, ние направихме конкретни неща за Северозапада         “Страната има

...
Всички само обещаваха, ние направихме конкретни неща за Северозапада         “Страната има
Коментари Харесай

Нинова във Видин: Бойко плаши, че няма да има пари за пенсии. Няма, ако ги дадете с Радев за нови самолети

Всички единствено обещаваха, ние направихме съответни неща за Северозапада         
“Страната има потребност от устойчиво ръководство и предвидимост. В последните три Народното събрание ние бяхме  стабилната, диалогична, предвидима и поредна партия. Знаехме какво би трябвало да се направи и го постигнахме. Имахме стратегия и я изпълнявахме. Преведохме страната и хората по- леко през сложните зимни месеци. Замразихме цената на тока за семействата, увеличихме майчинство, заплати и пенсии, направихме безвъзмездни детски градини. Но това не е задоволително, тъй като инфлацията го изяжда. Трябва да продължим с повдигането на приходите.

Всички опити на ГЕРБ занапред да внушават, че би трябвало да се режат обществени разноски, ще срещнат безапелационния ни отпор. Те ще се опитат да го създадат, тъй като ще поддържат решението на служебния кабинет Радев за заплащане на нови 8 самолета F-16. Затова им трябват над 2 млрд лева Ще ги вземат от пенсии и заплати. Затова занапред Борисов лъже какъв брой е ужасно и няма да има пенсии. Да, няма да има, в случай че ги дадат за самолети. Ние сме изрично срещу. В този миг тези пари би трябвало да отидат при хората, с цел да посрещнат зимата. Те би трябвало да бъдат обществен щит против рецесията.

Всички политици години наред дават обещание грижа за Северозапада и като вземат властта не помнят. Ние не забравихме. Свършихме съответни неща. Изготвихме план за възобновяване и разширение на индустриална зона Видин. Тя е перла, тъй като се намира на прелестно място- връзка с Европа. Осигурихме финансиране, само че държавното управление беше свалено. В новото държавно управление ще довършим плана. Тази зона може да обезпечи произвеждане и работни места за целия северозапад. Оздравихме  държавното дружество “ЕЛ БИ Булгарикум ” и осигурихме за клона във Видин финанси да си закупят лични камиони за превозване на млякото. Договорихме в Брюксел половината от парите по европейските стратегии да бъдат за едва развитите райони, какъвто е Северозападният. Оценявайте ни по свършеното, а не по голи обещания. ” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Видин, където продължи обиколката си в страната. Тя бе съпроводена от лидерът на листата на левицата в дунавския град Филип Попов и цялата листа на Българска социалистическа партия.

Корнелия Нинова прикани на 2-ри октомври хората да излязат и да гласоподават с номер 28.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР